Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Nieuws

Maandag 1 mei

De Phonak Bolero B

Hoorstudio Renses introduceert de Phonak Bolero B
De Phonak Bolero B is een nieuw revolutionair hoorapparaat dat gebruik maakt van een uniek besturingssysteem: de AutoSense OS. Een volledig automatisch hoortoestel die het gehoor afstemt op de omgeving. Regelmatig bevind je je op plaatsen waar er sprake is van omgevingsruis. Denk aan wanneer u bijvoorbeeld deelneemt aan het verkeer, kantines, kantoorruimtes etc. Veel gehoorapparaten moeten in zo'n situatie handmatig worden bijgesteld. Met de Phonak Bolero hebt u daar geen last meer van.

Phonak Bolero B biedt 24 uur hoorgenot

De accu van de Phonak Bolero gaat ruim 24 uur mee op één accu, zodat u nooit last hebt van het tussentijds moeten laden van het apparaat.
Daarnaast laat de ingebouwde lithium-ion batterij binnen 3 uur op met gebruik van de meegeleverde supercompacte mini charger. Deze charger is zo compact dat u deze gemakkelijk kunt meenemen en het gehoorapparaat overal kunt opladen. Met 30 minuten laden levert de Phonak Bolero B al tot 6 uur lang haar volledige prestaties.

Kwalitatief horen, zoals het hoort

De Phonak Bolero B geeft tot 60% beter gehoor in spraak door in te zoomen op een stem in een luidruchtige omgeving. Voor muziekliefhebbers met gehoorproblemen is de Phonak Bolero B tevens een ideale oplossing, dankzij de gehoorondersteuning voor muziek. Hierdoor hebt u een natuurlijke luister ervaring en hebt u geen last van vervorming.

Meer weten over de voordelen van de Phonak Bolero B? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk overige nieuwsberichten

Informatie aanvragen


Maandag 1 mei De Phonak Bolero B

De Phonak Bolero B is een nieuw revolutionair hoorapparaat dat gebruik maakt van een uniek besturingssysteem: de AutoSense OS. Een volledig automatisch hoortoestel die het gehoor afstemt op de omgeving.

Lees meer »

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon