Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Advies van een ervaren audicien bij Haren 

Heeft u het gevoel anderen steeds minder goed te horen? Wilt u weten of uw gehoor de laatste jaren verslechterd is? In beide gevallen kan de hulp van een ervaren audicien bij Haren wenselijk zijn. De audicien van Hoorstudio Renses neemt de tijd voor u en bekijkt samen met u, wat het verslechterde gehoor veroorzaakt kan hebben. Een verslechterd gehoor hoeft niet per definitie te betekenen, dat u bijvoorbeeld een gehoorapparaat nodig heeft. Ook een prop in uw oor kan de reden van uw slechte gehoor zijn. Laten we samen kijken hoe we uw gehoor kunnen verbeteren. 

Werkwijze van onze audicien bij Haren 

Onze audicien bij Haren start met een uitgebreide hoortest. Op basis van de uitslag van deze test kan een huisarts u doorverwijzen naar een KNO-arts. Mocht de KNO-arts tot de conclusie komen dat uw gehoor verslechterd is en verbeterd kan worden middels een hoortoestel, dan geven we u persoonlijk advies. Hierbij zetten we de verschillende soorten hoortoestellen op een rijtje. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen. De aanschaf van een hoortoestel kan best lastig zijn. Persoonlijke hulp is om die reden gewenst! Wij bieden het u graag. 

Audicien bij Haren helpt u ook na aankoop van een hoortoestel

De eventuele aankoop van een hoortoestel betekent niet het einde van de dienstverlening die onze audicien bij Haren u biedt. Zo zorgen we er ook graag voor, dat het hoortoestel naadloos aansluit op de behoefte die u heeft. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat het toestel u ondersteunt, in plaats van dat het u hindert. Na twee tot drie weken nodigen we u graag nog eens uit voor een controle. Heeft u nog punten die anders moeten? We helpen u!

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon