Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Ervaren audicien bij Peize 

Heeft u het gevoel anderen steeds minder goed te horen, of bent u aan het eind van de dag bekaf? Het zijn signalen dat uw gehoor vermindert. Hoorstudio Renses helpt u graag uw gehoor te herstellen door een passende hooroplossing te bieden. Onze audicien bij Peize voert samen met u een uitgebreide hoortest uit, die u inzage geeft in de staat van uw gehoor. Blijkt er inderdaad sprake te zijn van een verslechterd gehoord? We kunnen in dat geval direct overgaan tot het bieden van advies over een passend hoortoestel. In sommige gevallen raden we u aan eerst langs de huisarts of KNO-arts te gaan voor nader onderzoek. 

Audicien bij Peize helpt u uw gehoor te verbeteren 

Het is bijzonder onplezierig wanneer uw gehoor steeds minder wordt. Vaak gebeurt dit niet van de één op de andere dag, maar is het een proces wat al langer loopt. Door in een vroeg stadium langs onze audicien bij Peize te gaan, helpen we u te voorkomen dat het verminderde gehoor u beperkt in uw dagelijks leven. Tegenwoordig zijn er talloze moderne hoortoestellen, welke uw gehoor herstellen. Vaak wordt zo’n hoortoestel op maat voor u afgesteld. Een hele fijne oplossing! 

Afspraak maken bij audicien rond Peize 

Wenst u op korte termijn advies van onze audicien bij Peize? Wilt u een hoortest uit laten voeren, om te kijken hoe goed uw gehoor momenteel is? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We plannen graag een afspraak voor u in om een test uit te voeren en op basis daarvan persoonlijk advies te geven. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze hoorstudio. Zo kunt u alvast kort kennismaken met onze audicien bij Peize. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon