Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Audicien bij Roden met een passie voor oren 

Als audicien bij Roden heeft Hoorstudio Renses een passie voor oren. In onze winkel voeren we metingen uit, om de staat van het gehoor van onze klanten vast te kunnen stellen. Op basis van de resultaten van zo’n meting zoeken we naar passende oplossingen, om het gehoor van de klant te verbeteren. Wanneer we hierin slagen geeft dit niet alleen de klant, maar zeker ook onszelf een goed gevoel! Niet alleen helpen we onze klanten bij het verbeteren van het gehoor. Ook voor verschillende soorten van gehoorbescherming kunt u bij onze audicien rond Roden terecht voor hulp. 

Gehoorprobleem aanpakken met audicien in Roden 

Heeft u het gevoel steeds minder goed te horen? Twijfelt u of uw gehoor de afgelopen jaren achteruit is gegaan? We nodigen we u van harte uit om eens langs te komen bij onze audicien bij Roden. Hier kunnen we een professionele meting voor u uitvoeren. Samen bekijken we vervolgens welke stappen we kunnen zetten om uw gehoor weer te herstellen, middels een modern hulpmiddel. De tijd van grote gehoorapparaten achter uw oren is steeds meer voorbij. Gehoorapparaten zijn soms nauwelijks nog te zien! Het maakt de stap om voor dit hulpmiddel te kiezen steeds minder groot. 

Afspraak maken bij onze audicien in Roden 

We willen de tijd voor u kunnen nemen. Wenst u advies van onze audicien bij Roden, of wilt u direct een meting uit laten voeren? Neem in beide gevallen vooraf contact met ons op, zodat we een afspraak voor u kunnen maken. Vanzelfsprekend kunt u ook eens bij ons binnenlopen, om alvast even kennis te maken met elkaar. Op welke manier kan onze audicien u het beste van dienst zijn? 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon