Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hulp van een audicien bij Zuidhorn

Voor veel mensen vormt een hoorprobleem een grote ergernis. Het is vervelend om niet goed deel te kunnen nemen aan gesprekken, doordat u niet alles opvangt. Vaak ontstaat een hoorprobleem heel geleidelijk. Onze audicien bij Zuidhorn helpt u het probleem graag aan te pakken, om u uw goede gehoor terug te geven. Zo wordt deelnemen aan gesprekken weer leuk en heeft u meer energie aan het eind van de dag! Onze audicien bij Zuidhorn werkt volgens een vaste aanpak bij het oplossen van hoorproblemen. We vertellen u er graag meer over.

Audicien bij Zuidhorn werkt volgens een vaste aanpak

Een hoorprobleem aanpakken begint voor onze audicien bij Zuidhorn bij een uitgebreide hoortest. Tijdens deze test stellen we vast hoe goed uw gehoor momenteel nog is. Afhankelijk van de uitkomst hiervan kunnen we u aanraden een doorverwijzing naar de KNO-arts op te vragen bij uw huisarts. De hoortest wordt gevolgd door een uitgebreide intake, waarbij we samen met u bepalen in welke situaties u de meeste last heeft van een verminderd gehoor. Op basis van de combinatie van de hoortest en de intake bepalen we welke oplossing voor u het meest geschikt is. Hierbij leveren we altijd maatwerk.

Afspraak maken bij audicien rond Zuidhorn

Heeft u het gevoel steeds meer minder goed te horen? Plan een afspraak in bij onze audicien rond Zuidhorn. We nemen graag de tijd voor u, waardoor vooraf een afspraak maken wenselijk is. Uiteraard bent u ook van harte welkom langs te komen, om in onze hoorstudio een afspraak te plannen. Zo kunt u alvast eens kennismaken met onze ervaren audicien bij Zuidhorn. Wanneer mogen we u helpen uw gehoor te verbeteren met een passend hoortoestel?

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon