Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Uw gehoor laten testen in Groningen 

Heeft u het idee steeds meer goed te horen? Hoorproblemen treden vaak niet spontaan op, maar ontwikkelen zich over een langere periode. Om te controleren of uw gehoor inderdaad verslechterd is, kan uw gehoor laten testen in Groningen het overwegen waard zijn. Tijdens een uitgebreide hoortest bij Hoorstudio Renses controleren we de staat van uw gehoor. Op basis van de uitkomst van deze test, kunnen we u adviseren over de te nemen maatregelen. Er zijn verschillende potentiële oorzaken aan te wijzen voor een verslechterd gehoor. Denk aan een prop in de gehoorgang, een achteruitgang van uw gehoor door ouderdom of een blijvende gehoorschade door te harde muziek. 

Gehoor laten testen in Groningen bij Hoorstudio Renses 

Een uitgebreide hoortest bij Hoorstudio Renses in Groningen wordt op professionele wijze uitgevoerd. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke testen, waardoor we u altijd van passend advies kunnen voorzien over eventuele vervolgstappen. Om de exacte oorzaak van een achteruitgang van uw gehoor te achterhalen, zult u worden doorverwezen naar een huisarts of KNO-arts. Ook een bezoek aan een audiologisch centrum kan soms interessant zijn. Raadt een arts u aan een hoortoestel te nemen? In dat geval helpen we u graag verder. 

Stappen na gehoor laten testen in Groningen 

Net als bij uw gehoor laten testen in Groningen, nemen we ook voor het aanmeten van een hoortoestel uitgebreid de tijd voor u. Het is immers niet niks, om een hoortoestel aan te schaffen om uw gehoor te verbeteren. Een hoortoestel aanschaffen naar aanleiding van de hoortest en het advies van een arts, begint met een uitgebreide intake. Op basis van deze intake en de resultaten van uw gehoor laten testen in Groningen, zullen we u van advies voorzien over geschikte modellen hoortoestellen. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon