Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Gehoorapparaat Groningen

Voor een gehoorapparaat op maat bent u aan het juiste adres bij Hoorstudio Renses in Groningen. Al sinds 2007 bedienen wij klanten in Groningen en omstreken. Wij werken met een groot assortiment van kwalitatief hoogstaande producten, voor een basis gehoorapparaat tot een modern en geavanceerd gehoorapparaat. Kortom, Hoorstudio Renses in Groningen is uw persoonlijke specialist in hooroplossingen!

Verbeter de kwaliteit van uw leven met een gehoorapparaat van Hoorstudio Renses Groningen

Het is onze missie om mensen met gehoorproblemen zo natuurlijk mogelijk te laten horen. Een goed gehoor is ontzettend belangrijk voor de kwaliteit van het leven en wij zijn blij hier aan bij te kunnen dragen. Wij werken met een persoonlijke aanpak en brengen altijd een eerlijk, onafhankelijk advies uit met betrekking tot gehoorapparaten.

De hoorapparaten van Hoorstudio Renses Groningen zijn onder te verdelen in basis, middenklasse, geavanceerd en high-end gehoorapparaten. Het verschil zit 'm in de kwaliteit van het gehoorapparaat en de prijs.

Procedure bij het aanschaffen van een gehoorapparaat bij Renses Groningen

De procedure bij Hoorstudio Renses begint met een uitgebreide hoortest. Dit kan bij ons worden uitgevoerd. Afhankelijk van de uitkomst van de hoortest zal u worden doorverwezen naar de KNO-arts of het audiologisch centrum. De gegevens uit de hoortest worden aangevuld met informatie uit de intake. Tijdens de intake vernemen we graag in welke situaties u de meeste problemen ondervindt.

Op basis van alle informatie die is verzameld en het recept dat u heeft gekregen van de KNO-arts of het audiologisch centrum, brengen wij een advies uit. Vervolgens bestellen we het juiste hoorapparaat en stellen we deze in op uw situatie. Wij leveren dan ook maatwerk.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon