Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Gehoorbescherming Groningen

Wilt u goede gehoorbescherming in Groningen kopen? Dan kunt u goed terecht bij Hoorstudio Renses. Wij bieden u de meest uiteenlopende oplossingen voor een optimale bescherming van het gehoor. Wanneer u interesse heef in op maat gemaakte gehoorbescherming in Groningen bent u bij ons ook van harte welkom. Wij bieden een ruim assortiment met standaard en maatwerk oplossingen voor iedereen. U kunt bij ons terecht voor goede gehoorbescherming voor op het werk in Groningen, maar uiteraard ook voor in de meest uiteenlopende andere situaties.

Kom langs voor gehoorbescherming in Groningen

U bent bij ons van harte welkom voor gehoorbescherming in Groningen. Wij zijn gevestigd aan de Vechtstraat 67. In onze winkel staan wij voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden. Uiteraard luisteren wij graag waarvoor u de gehoorbescherming in Groningen nodig heeft. Op basis hiervan kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Zo kunnen wij, samen met u, op zoek naar de beste oplossing waar u zich ook comfortabel bij voelt. Onze oplossingen zijn van hoge kwaliteit en kennen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik, zoals dagelijks op het werk.

Neem contact met ons op

U kunt bij ons altijd passende gehoorbescherming kopen in onze winkel in Groningen. Wij staan hier graag voor u klaar. Heeft u vragen of wenst u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar: 050 – 525 75 93 of een mail sturen naar groningen@hoorstudiorenses.nl. Wij helpen u graag verder.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon