Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Gehoortest Groningen

Uw gehoor is een kostbaar bezit. Het is goed om zuinig te zijn op uw oren want als u niet goed meer hoort kan dat zeer beperkend werken in uw dagelijks leven. Wilt u uw gehoor laten controleren door een deskundige dan kunt u voor een gehoortest in Groningen terecht bij Hoorstudio Renses. Aan de hand van de test wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een hoortoestel dat wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt in de meeste gevallen een hoortoestel op proef dragen om te ontdekken of dit bevalt. 

Een deskundige gehoortest in Groningen

Een gehoortest in Groningen heeft alleen zin als deze door een vakbekwaam audicien wordt uitgevoerd. Alleen dan weet u zeker dat de test betrouwbaar is en dat u indien aan de orde het juiste hoortoestel krijgt aangemeten. Er is keuze uit veel modellen en soorten hoortoestellen, afgestemd op de beperkingen die u ondervindt bij het luisteren. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent voor zorgkosten kunt u een vergoeding krijgen voor de aanschaf van een hoortoestel via uw zorgverzekeraar. 

Maak een afspraak voor uw gehoortest

U bent van harte welkom om langs te komen in ons pand aan de Vechtstraat 67 in Groningen. U kunt ook eerst een afspraak maken voor een gehoortest via telefoonnummer 050 – 525 75 93. Daarnaast kunt u voor het stellen van vragen gebruik maken van het contactformulier op de website of ons e-mailadres groningen@hoorstudiorenses.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon