Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Laat een gehoortest in Groningen uitvoeren 

Heeft u het gevoel steeds minder goed te horen? Bent u bang dat uw gehoor sterk verminderd is in de afgelopen jaren? Maak in beide gevallen eens een afspraak voor een gehoortest in Groningen. De specialisten van Hoorstudio Renses staan voor u klaar, om u bij zo’n gehoortest te begeleiden. Samen meten we hoe goed uw gehoor momenteel is. Mocht er inderdaad sprake blijken te zijn van een achteruitgang in uw gehoor, dan kunnen we u doorverwijzen naar bijvoorbeeld de huisarts. Op basis van de oorzaak die een huisarts vastgesteld heeft, zoeken we naar een passend hulpmiddel om uw gehoor te verbeteren. 

Gehoortest in Groningen biedt u helderheid 

Er is niets vervelender, dan het gevoel slecht te horen. Mensen om u heen zeggen mogelijk dat u hen steeds slechter verstaat, doordat ze zinnen moeten herhalen. Een uitgebreide gehoortest in Groningen biedt u in dergelijke situaties de uitkomst. Zoals reeds beschreven werd, kunnen we u na de gehoortest in Groningen doorverwijzen naar de huisarts. Deze kan u vervolgens richting een KNO-arts sturen. Op basis van hetgeen een KNO-arts vaststelt, wordt vervolgens bij een intake gekeken naar een passende hooroplossing. Wist u dat gehoorapparaten tegenwoordig dermate klein zijn, dat u ze nog maar nauwelijks ziet? 

Direct een gehoortest in Groningen inplannen

Wilt u op korte termijn een gehoortest in Groningen uit laten voeren? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. U kunt vanzelfsprekend ook langskomen in onze hoorstudio om een afspraak te maken. Houd er rekening mee, dat we zonder afspraak niet altijd direct een plekje voor u hebben. Hoe kunnen onze hoorspecialisten u van dienst zijn? 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon