Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Advies van een ervaren hoor audicien in Groningen 

Een passie voor horen, dat maakt Hoorstudio Renses uniek! Wij bieden u graag hulp van een hoor audicien in Groningen aan, om uw gehoor te verbeteren. Naarmate u ouder wordt, kunt u steeds vaker last hebben van een verslechterd gehoor. Mensen moeten zinnen herhalen, of u vindt het lastig om een gesprek tussen meerdere personen te volgen. Klachten die u hierbij ervaart hoeven niet altijd het gevolg te zijn van een verslechterd gehoor. Er kan bijvoorbeeld ook sprake zijn van een prop in de gehoorgang. Onze hoor audicien in Groningen helpt u graag verder! 

Hoor audicien in Groningen biedt hulp bij gehoorklachten 

Wanneer u een afspraak maakt bij onze hoor audicien in Groningen, wordt er een uitgebreide hoortest uitgevoerd. De test helpt ons te bepalen in welke mate uw gehoor verslechterd is. Afhankelijk van de uitkomsten van deze test zult u doorverwezen worden naar een huisarts of KNO arts. Deze bepaalt wat de gehoorklachten veroorzaakt. In het geval van een prop in de gehoorgang kan het voldoende zijn om deze prop te verwijderen. Zit er geen prop? In dat geval kan het raadzaam zijn om een hoortoestel aan te laten meten. Ook hierbij zal de hoor audicien in Groningen u helpen. Samen zoeken we naar een hoortoestel die aansluit op uw wensen! 

Afspraak maken met een hoor audicien in Groningen 

Om u ervan te kunnen verzekeren dat u geholpen wordt bij een bezoek aan Hoorstudio Renses, is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Dit kunt u doen via onze website! Ook wanneer u nog vragen heeft over de werkwijze van onze hoor audicien in Groningen, nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen. We staan voor u klaar! 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon