Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoorapparaat Groningen

Als specialist in horen kan Hoorstudio Renses in Groningen u helpen aan het juiste hoorapparaat voor u. Hoorapparaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verschillende prijsklassen. Onze medewerkers in Groningen adviseren u op basis van de hoortest en het intakegesprek. Ook kijken we naar uw budget en wat uw verzekering vergoedt. U kunt bij Hoorstudio Renses in Groningen dus rekenen op persoonlijke service. Daarnaast werken wij met hoogwaardige producten om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Het perfect hoorapparaat voor u bij Hoorstudio Renses in Groningen

De hoorapparaten van Hoorstudio Renses Groningen zijn onder te verdelen in vier prijsklassen: basis, middenklasse, geavanceerd en high-end. Het verschil zit 'm in de kwaliteit van het hoorapparaat en natuurlijk de prijs. De genoemde prijzen hieronder zijn exclusief de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per zorgverzekeraar. Zoals gezegd kunnen we u hierover adviseren.

Basis hoortoestel €450 - €800
Het basis hoortoestel is bedoeld voor gebruik in rustige situaties. Bijvoorbeeld in gesprekken met maximaal 4 personen of voor het beter horen van radio of televisie.

Middenklasse hoortoestel €800 - €1200
Een middenklasse hoorapparaat is breder in te stellen dan een basis toestel en beter aan te passen op de geluidssituatie dan een basis toestel.

Geavanceerd hoortoestel €1200 - €1600
Een geavanceerd hoortoestel is volledig automatisch en past zich erg goed aan aan de geluiden om u heen. Ruis en lawaai worden onderdrukt, waardoor gesprekken in rumoerige situaties vaak goed te verstaan zijn.

High-end hoortoestel €1600 - €2200
High-end hoortoestellen zijn voorzien van microcomputers die informatie draadloos uitwisselen met elkaar. Dit zorgt ervoor dat het hoorapparaat zich direct aanpast bij geluidsveranderingen. Dit apparaat scheidt feilloos spraak van ruis.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon