Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoorapparaat kopen

Als u merkt dat uw gehoor minder wordt dan is het tijd om uw gehoor te laten testen. Als u bemerkt dat u in een drukke ruimte geen gesprek meer kunt volgen of dat de televisie steeds harder moet om het programma te kunnen volgen dan gaat uw gehoor wellicht achteruit. Gelukkig is daar op een simpele manier iets aan te doen. U kunt een hoorapparaat kopen om dit probleem op te lossen. Een hoorapparaat kan heel discreet worden gedragen en het zal ervoor zorgen dat u weer volop aan het leven kunt deelnemen.

Laat u deskundig adviseren over een hoorapparaat kopen

Het is belangrijk dat u bij het kopen van een hoorapparaat deskundig advies krijgt. Bij Hoorstudio Renses kunt u er op rekenen dat u wordt geadviseerd door een deskundige audicien. Alleen zo krijgt u het hoortoestel dat bij u past. U kunt in veel gevallen een hoorapparaat uitproberen en ervaren of het inderdaad een verbetering voor u betekent. Het dragen van een hoorapparaat is ook wel aan gewenning onderhevig net als een bril. Het kan dus zijn dat u er de eerste dagen niet zo veel baat bij lijkt te hebben. Dit gaat vanzelf beter naarmate u het hoorapparaat langer draagt.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest

Denkt u dat u toe bent aan een hoorapparaat? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Hoorstudio Renses. Wij zijn bereikbaar via e-mailadres groningen@hoorstudiorenses.nl.  U kunt ook altijd telefonisch een afspraak met ons maken, ons telefoonnummer is 050 – 525 75 93.

 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon