Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoorhulpmiddel Groningen

Een goed gehoor is belangrijk. Een hoorhulpmiddel in Groningen aanschaffen kan daarbij helpen. Zeker ook omdat goed kunnen horen bijvoorbeeld van belang is voor de veiligheid. Dit wordt soms nog weleens onderschat. Daarom is het belangrijk om hier advies over te krijgen van een ervaren specialist zoals Hoorstudio Renses. Wat de mogelijkheden allemaal zijn als het gaat om hulpmiddelen om beter te kunnen horen wordt immers nog weleens onderschat. Dit aanbod is echter flink groot, waardoor voor elk probleem een passende oplossing gevonden kan worden.

Waarom kiezen voor een hoorhulpmiddel in Groningen?

Wat zijn nu belangrijke redenen om voor een hoorhulpmiddel in Groningen aanschaffen te kiezen? In de eerste plaats valt bijvoorbeeld te denken aan de veiligheid. Dit geldt bijvoorbeeld in het verkeer. Daar is goed kunnen horen wat er zoal gebeurt natuurlijk van groot belang. Alleen al om die reden kan het slim zijn om wat extra ondersteuning aan het oor te bieden met een modern hulpmiddel. Zo kan worden gezorgd dat niets u meer ontgaat. Dat kan heel belangrijk zijn, zeker ook op drukke wegen met veel verkeer.

Contact met ons opnemen

Wilt u eerst meer weten over een hoorhulpmiddel? In Groningen kunt u ons bezoeken. Het adres is Vechtstraat 97. U kunt ook bellen. Het nummer is 050-5257593. Mocht u niet goed kunnen verstaan aan de telefoon, dan kunt u ook een e-mail sturen naar groningen@hoorstudiorenses.nl. Ook is er een contactformulier op de website te vinden. Daar kunt u ook uw vragen op invullen zodat wij deze voor u kunnen beantwoorden. Dit is natuurlijk een goede manier om meer informatie te verzamelen.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon