Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Laat u hoorhulpmiddelen bij Hoogkerk persoonlijk aanmeten 

Heeft u het gevoel uw partner steeds minder goed te horen? Kost het u veel energie om betrokken te blijven bij een groepsgesprek op het werk of tijdens verjaardagen? Het zijn signalen die erop kunnen duiden, dat uw gehoor verslechtert. Dit betekent gelukkig niet, dat u de situatie moet accepteren zoals deze is. Kies voor het persoonlijk laten aanmeten van hoorhulpmiddelen rond Hoogkerk bij Hoorstudio Renses. Wij bieden u een breed scala aan ondersteunende producten, die uw gehoor kunnen verbeteren. Op deze manier heeft u meer energie gedurende de dag en voelt u zich niet langer, onbewust, buitengesloten tijdens gesprekken met meerdere deelnemers. 

Verschillende soorten hoorhulpmiddelen bij Hoogkerk 

Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten hoorhulpmiddelen bij Hoogkerk. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de staat van uw gehoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een compleet hoortoestel, een draadloze hoofdtelefoon, een speciale telefoon voor slechthorende mensen, enzovoorts. Niet altijd is het noodzakelijk om voor een hoortoestel te kiezen. Denk aan mensen die hun partner nog goed horen, maar het soms lastig vinden het geluid van de televisie in zich op te nemen. Met een koptelefoon lost u dit probleem op. We adviseren u er graag over. 

Hoorhulpmiddelen bij Hoogkerk uitzoeken 

Wat in uw situatie de beste oplossing is om uw gehoorprobleem op te lossen is van verschillende zaken afhankelijk. Maak eens een afspraak bij Hoorstudio Renses, zodat we een uitgebreide hoortest uit kunnen voeren. Op basis van de uitkomsten hiervan raden we u een van de hoorhulpmiddelen bij Hoogkerk aan. De hoortest voeren we bij Hoorstudio Renses uit. Op basis van de uitkomsten ervan, kunt u worden doorverwezen naar een KNO-arts of een audiologisch centrum voor nader onderzoek. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon