Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Ervaren hoorspecialist in Groningen inschakelen

Gehoorproblemen kunnen bijzonder vervelend zijn. Mensen in uw omgeving zijn slecht te verstaan, u moet anderen voortdurend vragen hun zinnen te herhalen, enzovoorts. Reden genoeg om tijdig hulp van een hoorspecialist in Groningen in te schakelen, wanneer u anderen steeds minder goed verstaat. Deze hoorspecialist vindt u bij Hoorstudio Renses. In onze hoorstudio helpen we u bij het achterhalen van de oorzaak van uw gehoorprobleem. Eenmaal achter de oorzaak, zullen we u een passende oplossing bieden om uw gehoor te verbeteren. Wanneer kreeg u voor het eerst te maken met gehoorproblemen? 

Werkwijze van onze hoorspecialist in Groningen

Onze hoorspecialist in Groningen begint het proces met een uitgebreide hoortest. Op basis van de uitkomst van deze test wordt gekeken, welke oplossing het meest geschikt voor u is. Het kan voorkomen dat u wordt doorverwezen naar een KNO-arts of een audiologisch centrum. Na de hoortest volgt een uitgebreid advies over de verschillende soorten hoortoestellen. Heeft u een keuze kunnen maken? In dat geval stellen we het hoortoestel op de juiste wijze voor u in. Nadat deze geplaatst is, zullen verschillende controles volgen. Zo heeft u de mogelijkheid om de instellingen op een later moment nog iets bij te stellen. 

Afspraak maken bij onze hoorspecialist in Groningen 

Denkt u ook last te hebben van (beginnende) gehoorproblemen? Blijf hier niet te lang mee rondlopen, maar kies voor de hulp van onze ervaren hoorspecialist in Groningen. Samen zoeken we naar een passende oplossing om uw gehoor te verbeteren. Zo zult u hier niet langer hinder van ondervinden. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen bij onze hoorspecialist. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon