Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Uw hoorspecialist in de regio Groningen 

Hoorstudio Renses is uw hoorspecialist in de regio Groningen! Dagelijks staan wij voor onze klanten klaar, om hen van een persoonlijk advies op maat te voorzien. Welk type hooroplossing past het beste bij de huidige staat van hun gehoor? De overstap naar bijvoorbeeld gehoorapparaten kan best lastig zijn. Door u hier persoonlijk bij te begeleiden en de tijd voor u te nemen, zorgen we er samen voor dat u zich al snel goed voelt bij het gebruik van de geboden hooroplossing. Laten we samen kijken hoe we uw gehoor kunnen verbeteren! 

Diensten van de hoorspecialist in de regio Groningen 

Als hoorspecialist in de regio Groningen bieden we u verschillende mogelijkheden. Normaliter beginnen we met een uitgebreide hoortest. Mocht blijken dat uw gehoor sterk verminderd is, dan raden we u aan verder onderzoek uit te laten voeren door de huisarts of KNO-arts. Op basis van de uitslag van dit onderzoek bieden we u graag een intake aan, op basis waarvan we een advies uitbrengen. Hierbij kijken we niet alleen naar de uitslag van het onderzoek door een arts, maar ook naar uw wensen. Mag het hoortoestel zichtbaar zijn, of zoekt u een apparaat wat zo klein mogelijk is? 

Hoorspecialist in de regio Groningen inschakelen 

Heeft u het idee dat uw gehoor de afgelopen tijd slechter is geworden? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier op onze website. We nemen graag ruim de tijd voor u, waardoor het maken van een afspraak vooraf sterk wordt aangeraden. Heeft u nog vragen? Ook dan staan we u graag te woord! 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon