Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoortest Groningen

Wilt u een hoortest laten doen in Groningen? Loop eens binnen bij Hoorstudio Renses. Onze specialisten kunnen een uitgebreide hoortest uitvoeren die duidelijk in kaart brengt waar de gehoorproblemen zitten en wat voor hoortoestel u eventueel nodig bent. Hier adviseren wij u uiteraard over.

Beter horen begint met een hoortest bij Renses Groningen

Beter horen begint met een hoortest. Hiermee wordt onderzocht waar het gehoorprobleem zit en welke oorzaak moet worden aangepakt. Het kan zijn dat u op basis hiervan wordt doorverwezen naar de KNO-arts of het audiologisch centrum voor een uitgebreide hoortest. Ter aanvulling op deze informatie voeren wij een intakegesprek met u. Wij vernemen namelijk ook graag van u persoonlijk welke problemen u ondervindt in wat voor situaties.

Als alle informatie is verzameld brengen wij een advies uit. Ons advies is altijd onafhankelijk en afgestemd op uw wensen en budget.

Hoorstudio Renses Groningen voor een hoortest, passend advies en passend hoortoestel

De missie van Hoorstudio Renses Groningen is simpel: Wij willen mensen met gehoorproblemen zo natuurlijk mogelijk laten horen. Een goed gehoor is namelijk erg belangrijk voor de kwaliteit van het leven. Wij dragen hier graag een steentje aan bij door het juiste hoortoestel te koppelen aan de klant.

Bij Hoorstudio Renses in Groningen vindt u een breed assortiment aan hoortoestellen variërend in prijs en kwaliteit. Zo zijn onze hoortoestellen onder te verdelen in basis, middenklasse, geavanceerd en high-end varianten. Uiteraard worden de hoortoestellen volledig ingesteld op uw behoeften.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon