Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoortoestel Groningen

Voor een hoortoestel gaat u naar Hoorstudio Renses in Groningen. Zoals onze naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in hoortoestellen. Wij helpen dan ook al jaren klanten in Groningen en omgeving voor een beter gehoor.

Voor een passend hoortoestel in Groningen

Geen oor is hetzelfde en daarnaast zijn gehoorklachten ook voor iedereen anders. Hoorstudio Renses Groningen biedt hoortoestellen in verschillende soorten en maten, en natuurlijk verschillende prijsklassen. Grofweg kunnen we een indeling maken in basis, middenklasse, geavanceerd en high-end hoortoestellen.

Basis toestel
Een basis hoortoestel ondersteunt het gehoor in rustige situaties. Bijvoorbeeld tijdens gesprekken met 1 tot 4 personen en wanneer u de televisie niet goed kunt horen. Voor ondersteuning in rumoerige situaties voldoet het basic hoortoestel vaak niet.

Middenklasse toestel
Een middenklasse hoortoestel is breder in te stellen dan een basis toestel. Veel middenklasse hoortoestellen zijn automatisch en passen zich dus aan aan de geluidssituatie.

Geavanceerd toestel
Een geavanceerd hoortoestel is volledig automatisch en zeer breed in te stellen. Ruis, lawaai en andere harde geluiden worden optimaal onderdrukt. De klanken die u wel hoort zijn natuurlijk en duidelijk.

High-end toestel
Een high-end hoortoestel past zich feilloos aan aan de geluidssituatie. Het scheidt spraak van ruis in alle situaties. Een high-end hoortoestel is namelijk voorzien van microcomputers die informatie draadloos uitwisselen met elkaar.

Waar u ook voor kiest, het hoortoestel is in het begin “leeg”. Het wordt door Hoorstudio Renses in Groningen volledig ingesteld op uw gehoor. Meer informatie vindt u op onze website.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon