Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Professionele hulp bij een hoortoestel kopen in Groningen 

Een hoortoestel kopen in Groningen kan een hele stap voor u zijn! Vaak zien mensen dit, geheel onterecht, als toegeven aan hun eigen gebreken. Met een hoortoestel neemt uw levenscomfort echter aanzienlijk toe. U kunt de mensen in uw omgeving weer verstaan, u kunt zich makkelijker concentreren en zal minder snel vermoeid zijn. Hoorstudio Renses helpt u graag bij een hoortoestel kopen in Groningen. Onze specialisten kunnen u een goed overzicht bieden van de verschillende hoortoestellen en u helpen bij het maken van een keuze. 

Aandachtspunten bij een hoortoestel kopen in Groningen 

Een hoortoestel kopen in Groningen begint bij de keuze tussen verschillende prijsklassen. U kunt bijvoorbeeld voor een basis hoortoestel kiezen, met een prijs tussen de 450 en 800 euro. Een duurder model, de middenklasse, kost al snel 800 tot 1.200 euro. Voor een geavanceerd hoortoestel betaalt u gemiddeld tussen de 1.200 en 1.600 euro. Wanneer u voor een high-end hoortoestel gaat profiteert u van de functie, die ruis van spraak scheidt. Deze hoortoestellen kosten 1.600 tot 2.250 euro. 

Persoonlijk advies bij een hoortoestel kopen in Groningen 

Wanneer u besluit een nieuw hoortoestel te kopen in Groningen, zult u dit niet online doen. Loop eens bij ons binnen, om persoonlijk geadviseerd te worden over de verschillende soorten hoortoestellen. Het is afhankelijk van de staat van uw gehoor, welk type hoortoestel het beste bij uw situatie aansluit. Wij geven u graag een overzicht van de verschillende functies van onze hoortoestellen, om het maken van een weloverwogen keuze makkelijker te maken. Wanneer mogen wij u adviseren

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon