Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Nieuw hoortoestel kopen rond Haren 

U wilt goed kunnen blijven horen! Niet alleen omdat het gevaarlijk kan zijn wanneer uw gehoor verslechtert. Denk aan verkeerssituaties waarbij u auto’s of fietsers niet aan hoort komen. Ook omdat het u irriteert, wanneer u mensen om u heen steeds minder goed hoort. Hoorstudio Renses helpt u graag verder, wanneer u een hoortoestel kopen rond Haren overweegt. Bij de aankoop van een hoortoestel komt veel kijken. Welk type hoortoestel is het meest geschikt voor u? Is een hoortoestel wel noodzakelijk, of speelt er mogelijk iets anders? We vertellen u er graag meer over. 

Hoortoestel kopen bij Haren begint met een onderzoek 

Voor ons is het belangrijk om allereerst uit te zoeken of een hoortoestel kopen rond Haren voor u de beste optie is. Mogelijk zit de gehoorgang dicht door een prop met vuil. Het laten verwijderen van deze prop door een arts kan uw gehoor aanmerkelijk verbeteren. De keuze voor een hoortoestel is in zo’n geval niet langer noodzakelijk. Gehoorproblemen kunnen we niet altijd diagnosticeren, u heeft hier mogelijk een specialist voor nodig. We kunnen echter wel een gehoortest voor u uitvoeren. Het is een goede eerste stap in het bepalen van het nut van een hoortoestel kopen in Haren. 

Persoonlijk advies bij hoortoestel kopen in Haren 

Wanneer blijkt dat een hoortoestel kopen bij Haren voor u de beste optie is, geven we u graag persoonlijk advies. Welke mogelijkheden heeft u tegenwoordig? Wat voor soort hoortoestel is het meest geschikt voor u? Wilt u voorkomen dat het hoortoestel zichtbaar is voor anderen, of maakt u dit niet uit? Het zijn vragen die we samen met u beantwoorden aan de hand van de hoortoestellen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon