Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoortoestel kopen bij Paterswolde 

U wilt de mensen om u heen goed kunnen blijven horen op een verjaardag, op het werk of bij u thuis. Een verslechterd gehoor maakt het niet alleen lastiger om u in gesprekken te mengen; ook kost het u veel energie. Het maakt dat u eerder op de dag een vermoeid gevoel ervaart. Een hoortoestel kopen bij Paterswolde kan de oplossing voor u zijn, om uw gehoor te verbeteren en daarmee een energieker gevoel te ervaren. Kom eens langs bij Hoorstudio Renses, waar we een uitgebreide hoortest voor u uit kunnen voeren. Op basis van de uitkomst van deze hoortest meten we direct een hoortoestel aan, of verwijzen we u eerst door naar een KNO-arts of audiologisch centrum. 

Advies bij een hoortoestel kopen rond Paterswolde 

Een hoortoestel kopen bij Paterswolde kan een hele stap voor u zijn. Veel mensen vinden het niet fijn om toe te moeten geven aan de achteruitgang van hun gezondheid. Een slechter gehoor is echter niets om u voor te schamen; u bent hierin niet de enige! Een hoortoestel kopen in Paterswolde helpt u nog meer van het leven te genieten. Bij Hoorstudio Renses bieden we u op basis van een hoortest uitgebreid advies over het hoortoestel wat het meest geschikt is voor u. Het hangt onder meer af van de situaties waarin het u moeite kost anderen te verstaan. Voor de één geldt dat dit in 1-op-1 gesprekken het geval is; voor de ander is dit bij groepsgesprekken lastig. 

Kom eens langs voor een hoortoestel kopen bij Paterswolde 

Om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn nodigen we u graag uit in onze hoorstudio. Een hoortoestel kopen bij Paterswolde gaat het snelst, wanneer u vooraf een afspraak maakt. Zo weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen, zonder dat anderen moeten wachten.  

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon