Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Professionele hulpmiddelen voor uw gehoor in Groningen 

Goed kunnen horen is belangrijk! Niet alleen is het vervelend om mensen voortdurend te moeten vragen om zinnen te herhalen. Ook kost het u veel energie om te luisteren, wanneer uw gehoor afneemt. Hoorstudio Renses kan u verschillende hulpmiddelen voor uw gehoor in Groningen bieden. Samen onderzoeken we wat voor u een oplossing kan zijn, om uw gehoor te verbeteren. In de afgelopen jaren hebben hulpmiddelen voor het gehoor zich sterk ontwikkeld. Het maakt dat een gehoorapparaat steeds minder opvalt. Een fijn idee! We vertellen u graag meer over onze service om u beter te laten horen. 

Voorbeelden van hulpmiddelen voor gehoor in Groningen

Hulpmiddelen voor het gehoor in Groningen komen in verschillende soorten voor. U heeft hierdoor keuze uit een ruim aanbod aan hoortoestellen. Dit zijn echter niet de enige hulpmiddelen voor het gehoor die Hoorstudio Renses u kan bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan middelen die uw gehoor beschermen. Dergelijke hulpmiddelen zijn raadzaam voor mensen die regelmatig een festival bezoeken of werken in een omgeving met veel lawaai. Andere hoorhulpmiddelen die u bij ons vindt zijn draadloze hoofdtelefoons, FM-apparatuur en bijvoorbeeld wek- en waarschuwingssystemen. Naar wat voor hulpmiddelen voor uw gehoor in Groningen bent u op zoek? 

Hulpmiddelen voor gehoor in Groningen op advies

Sommige hoorhulpmiddelen kunt u eenvoudig online bestellen. Bij andere hulpmiddelen voor uw gehoor in Groningen wenst u eerst persoonlijk advies. Hoorstudio Renses voorziet u hier graag in! Maak vooraf een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen in ons pand. Hier inventariseren we uw wensen, kunnen we een aantal tests voor u uitvoeren en raden we u specifieke producten aan. Zo zult u al snel beter horen!

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon