Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Specialist op het gebied van otoplastieken in Groningen 

Uw gehoor is u veel waard! Zou u minder goed horen, dan kan dit grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een verslechterd gehoor u veel energie kost. U moet zich voortdurend concentreren om deel te kunnen nemen aan een gesprek. Gedurende de dag wordt u blootgesteld aan verschillende harde geluiden. Om uw oren hiertegen te beschermen, kan het gebruik van otoplastieken in Groningen een optie zijn. De otoplastieken worden op maat voor u gemaakt, naadloos aansluitend op de vorm van uw gehoorgang. Met deze otoplastieken zal uw gehoor veel minder snel verslechteren, wanneer u regelmatig in een omgeving werkt met harde geluiden. 

Otoplastieken in Groningen aan laten meten 

Hoorstudio Renses helpt u graag bij het verbeteren of beschermen van uw gehoor. Otoplastieken in Groningen aan laten meten is voornamelijk interessant voor dat laatste. Bij otoplastieken heeft u de mogelijkheid om een bepaald filter toe te voegen. Het voorkomt dat u helemaal niets meer hoort, wanneer u de otoplastieken gebruikt bij werkzaamheden. Tegelijkertijd worden de hardste geluiden gedempt, om schade aan het gehoor te kunnen voorkomen. 

Advies over gebruik otoplastieken in Groningen 

Wilt u meer weten over het gebruik van otoplastieken in Groningen? Bent u benieuwd of het gebruik van dit hulpmiddel interessant kan zijn bij de werkzaamheden die u dagelijks uitvoert? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze otoplastieken kunnen veel voor u betekenen. Mensen hebben vaak echter niet eerder van dit hulpmiddel gehoord. Zonde! Door een afspraak te maken voor een consult in onze hoorstudio, kunnen we u de mogelijkheden in alle rust voorleggen. 

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon