Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Gehoorbescherming

Op het gebied van gehoorbescherming biedt Hoorstudio Renses verschillende oplossingen.

Voor mensen die zich veel in een lawaaiige omgeving bevinden (bijvoorbeeld een muzikant, bouwvakker, medewerker van een drukkerij of een metaalbewerker) is gehoorbescherming belangrijk. U kunt gehoorbescherming op maat laten maken door Hoorstudio Renses.

Er wordt een afdruk genomen van het oor, waarna er door het laboratorium een dopje van gemaakt wordt. Voordeel hiervan is dat de gehoorbeschermer prettig in het oor zit en daardoor de hele dag gedragen kan worden.

Zwemdopjes

zwemdopjesMag u geen water in het oor, omdat u bijvoorbeeld een gat in het trommelvlies heeft of er een buisje geplaatst is? Hoorstudio Renses maakt zwemdopjes op maat, die u oor optimaal beschermen tegen water.

U kunt een afspraak maken voor het aanmeten van de zwemdopjes. Er wordt een afdruk gemaakt van het oor, waarna deze wordt bijgewerkt tot zwemdop. Heeft u even de tijd? Als u kort wacht kunt u de dopjes direct mee naar huis nemen.

Slaapdopjes

Heeft u tijdens het slapen last van hinderlijke geluiden, zoals een snurkende partner of luidruchtige buren? Hoorstudio Renses kan u ook slaapdopjes aanmeten.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon