Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Uw persoonlijke specialist in hooroplossingen

Welkom bij Hoorstudio Renses, uw persoonlijke specialist in hooroplossingen.
Hoorstudio Renses is een zelfstandig audiciensbedrijf. Wij zijn sinds 2007 gevestigd in Groningen en bieden een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten. Van de nieuwste hoortoestellen tot praktische gehoorbescherming.

Passie voor horen

Het is onze passie om mensen met een gehoorprobleem zo natuurlijk mogelijk te laten horen. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de kwaliteit van leven van zowel de jongere als de oudere generatie. Hier ligt voor ons de ultieme uitdaging.

Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons in een hoog vaandel. Dankzij jarenlange ervaring en gedegen kennis van zaken biedt Hoorstudio Renses u optimale en vooral persoonlijke service.

Wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze winkel aan de Vechtstraat in Groningen of neem vrijblijvend contact op via de mail of telefoon.


Maatregelen in verband met Corona (covid-19) vanaf januari 2021

Horen en verstaan is van belang zeker ook in deze bizarre tijd omtrent het coronavirus en de aanpak daarvan. Goed communiceren met u familie en vrienden is belangrijk, juist nu omdat u afstand moet bewaren.

De winkel is gewoon geopend en we helpen u graag op een veilige manier!
Als audicien behoren we tot de essentiële beroepen.

Voor uw en onze gezondheid en veiligheid houden we de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en hanteren we daarom ook de onderstaande maatregelen:

 • Indien u verkoudheids- of griepklachten (hoesten, keelpijn of koorts) heeft, of u heeft in de afgelopen 2 weken contact gehad met iemand die deze verschijnselen heeft gehad, dan vragen wij u om niet naar de winkel te komen en om telefonisch een nieuwe afspraak te maken.
   
 • Graag niet meer dan 2 klanten in de winkelruimte!
   
 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar
 • Wij schudden geen handen
 • In de aanpasruimte en boven onze balie hangen plexiglas schermen
 • Desinfecterende handgel is beschikbaar
 • We maken gebruik van een mondkapje en indien vergeten is er een mondkapje voor u beschikbaar.
 • Als u een afspraak heeft, kom dan alleen. Kinderen kunnen met 1 ouder/verzorger naar binnen. Kom alstublieft op de afgesproken tijd en niet te vroeg, zodat we tijd hebben om alles weer te reinigen en niet met teveel mensen in de winkel aanwezig te zijn.

Bedankt voor uw begrip.Openingstijden:

Maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur. 
(van 12.30 uur tot 13.00 uur even afwezig vanwege pauze)

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon