Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Hoortoestellen

Hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dit varieert van een basis toestel tot zeer geavanceerde toestellen. Welk toestel geschikt is voor u? Dat is afhankelijk van uw situatie en uw budget. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren en uiteraard kunt u de hoortoestellen op uw gemak proberen.

Bij Hoorstudio Renses zijn de hoortoestellen onder te verdelen in vier prijsklassen: basis, middenklasse, geavanceerd en high-end.

Let op! De genoemde prijzen zijn exclusief de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per zorgverzekeraar.

Basis hoortoestel €450 - €800

Een basis hoortoestel is vooral bedoeld voor het versterken van geluid in rustige situaties. Bijvoorbeeld tijdens gesprekken met 1 tot maximaal 4 personen of voor het versterken van radio of televisie. Voor geluidsversterking in rumoerige situaties en voor onderdrukking van ruis volstaat een basis toestel vaak niet. Binnen onze selectie basis hoortoestellen kunt u kiezen voor modellen in het oor (IHO) of achter het oor (AHO).

Middenklasse hoortoestel €800 - €1200

Een hoortoestel uit de middenklasse is breder in te stellen dan een basis toestel. Echter, de meeste varianten uit de middenklasse zijn automatisch en passen zich aan als de geluidssituatie verandert. Voor de onderdrukking van ruis is een geavanceerd hoortoestel echter wel aan te raden.

Geavanceerd hoortoestel €1200 - €1600

Een geavanceerd hoortoestel is volledig automatisch en zeer breed in te stellen. Het heeft een natuurlijke klank en ruis, lawaai en wind wordt optimaal onderdrukt. Ook zijn geavanceerde hoortoestellen fluitloos. Harde geluiden worden nooit als te hard ervaren. Met een geavanceerd model zijn gesprekken in rumoerige situaties, zoals een verjaardag, in de meeste gevallen goed te verstaan. 

High-end hoortoestel €1600 - €2250

High-end hoortoestellen zijn voorzien van microcomputers die informatie draadloos uitwisselen met elkaar. Zo past het hoortoestel zich direct aan bij geluidsveranderingen. Een high-end hoortoestel scheidt spraak van ruis feilloos en de klank is optimaal. Wilt u liever niet merken dat u een hoortoestel draagt? Dan bent u binnen ons assortiment van high-end hoortoestellen aan het juiste adres.

Waar u ook voor kiest, ieder hoortoestel is in het begin “leeg” en wordt door Hoorstudio Renses volledig ingesteld op uw gehoor. Meer informatie hierover vindt u op de pagina 'Werkwijze'.

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon