Vechtstraat 67
9725 CT Groningen
groningen@hoorstudiorenses.nl
050 - 525 75 93

Audicien Groningen

Bent u op zoek naar een audicien in Groningen dat werkt met een persoonlijke aanpak? Loop eens binnen bij Hoorstudio Renses in Groningen. Hoorstudio Renses helpt al sinds 2007 als audicien klanten in en om Groningen aan hoortoestellen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een hoortoestel dat voldoet aan uw eisen.

De audicien in Groningen met een persoonlijke aanpak

Hoorstudio Renses wil mensen met gehoorproblemen weer zo goed mogelijk laten horen. Wij weten uit ervaring van klanten wat voor wereld er open gaat op het moment dat slechthorenden het juiste hoortoestel vinden en gebruiken. Ook u helpen we graag aan een passend hoortoestel. Wij verkopen in ons ruime assortiment alleen kwalitatief hoogstaande producten, van basis gehoorapparaten tot moderne en geavanceerde gehoorapparaten. Uiteraard helpen onze ervaren specialisten u met het zoeken naar het juiste hoortoestel. Hoorstudio Renses te Groningen voorziet klanten altijd van een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Advies op maat bij audicien Hoorstudio Renses Groningen

De aanschaf van een hoortoestel begint bij audicien Renses met een uitgebreide hoortest. Dit kan door zowel ons als door uw huisarts worden uitgevoerd. U kan vervolgens worden doorverwezen naar de KNO-arts of het audiologisch centrum, waar een recept voor een hoortoestel wordt opgemaakt. Deze neemt u mee naar Hoorstudio Renses te Groningen. Wij zullen op basis hiervan en het intakegesprek dat we afnemen een advies op maat uitbrengen.

Weten wat Hoorstudio Renses Groningen voor u kan beteken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie aanvragen


 

Erkend Audicien Widex Phonak Oticon